Volem amb Flock Drone Art per primer cop a Girona, al 15è aniversari de l’Auditori

Flock Drone Art farà el primer espectacle de llums amb drones que es podrà veure a la ciutat de Girona el proper 12 de juny. Volarem a casa en motiu del 15è aniversari de l’Auditori de Girona que ha programant, entre altres activitats, el Concert per a piano i drons: Marco Mezquida, Cor Geriona & Flock Drone Art. Aquesta acte serà cloenda de la celebració, el dissabte 12 de juny a les 21.30 h, al Camp de Mart del Parc de la Devesa.

La ciutat de Girona serà pionera en oferir un espectacle que combina una coreografia lumínica de drons amb la música en directe. Una proposta elaborada amb motiu del 15è aniversari que serà possible gràcies a la col·laboració de diversos agents i artistes: Flock Drone Art, la primera empresa catalana que des de 2021 dissenya i realitza espectacles amb drons, enlairarà una flota de 50 aeronaus de forma coordinada; el pianista Marco Mezquida, que crearà especialment la música de l’espectacle; i, finalment, el Cor Geriona, cor resident a l’Auditori de Girona.

Un maridatge únic entre pianisme refinat, un cor de veus blanques i les coreografies aèries que els drons realitzaran basades en el concepte de la creació de la matèria. L’espectacle es podrà veure des del Camp de mart (5 €) o bé des de diversos punts de Girona com ara Fontajau, el parc de les Ribes del Ter o  Montjuïc, entre d’altres. La durada de l’espectacle serà de 15 minuts.

Comments are closed.