Drone Vídeo

Oferim suport per a totes les àrees implicades en la creació d’un espectacle

Drone Catalunya

DroneCatalunya

Hem iniciat un nou camí amb Drone Catalunya, una nova marca especialitzada  en la utilització de drones per a enregistrament de promocions culturals, turisme  i esdeveniments.

Drone Catalunya és la primera comunitat “droner-fotogràfica” de Catalunya i una operadora de drones per a serveis fotogràfics.

Link Produccions disposa dels tràmits del permís legal de pilot de drones i l’alta d’empresa com a operadora de vol per tal de portar a terme diferents tasques amb aquest tipus de vehicle no tripulat. Amb el projecte de nova llei del sector, esperem poder operar ben aviat per diferents festivals i esdeveniments arreu.

Servei de Vídeo

logo plei

Link Produccions, en col·laboració amb la productora audiovisual Plei, ofereix el servei de vídeo i comunicació digital per al sector cultural.

Una de les especialitats de Plei en col·laboració amb Link Produccions és el servei integral de comunicació per a festivals de música, actes tradicionals i espectacles. La nostra experiència en el sector cultural ens permet mostrar l’ambient, les instal·lacions, els espais i les activitats de fires i festivals d’una manera atractiva i dinàmica.

La innovació mitjançant les noves tendències i la incorporació de vídeos específics per a xarxes socials permet als organitzadors una nova forma de mostrar-se a un públic cada cop més habituat a interactuar amb les noves tecnologies.

Més info i mostra de vídeos realitzats a Plei