Drone Vídeo

Oferim suport per a totes les àrees implicades en la creació d’un espectacle

Drone Catalunya

Catalunya Gran Tour per Drone Catalunya

Hem iniciat un nou camí amb Drone Catalunya, una nova marca especialitzada  en la utilització de drones per a enregistrament de promocions culturals, turisme  i esdeveniments.

Drone Catalunya és la primera comunitat “droner-fotogràfica” de Catalunya i una operadora de drones per a serveis fotogràfics.

Link Produccions disposa dels tràmits del permís legal de pilot de drones i l’alta d’empresa com a operadora de vol per tal de portar a terme diferents tasques amb aquest tipus de vehicle no tripulat. Amb el projecte de nova llei del sector, esperem poder operar ben aviat per diferents festivals i esdeveniments arreu.

Servei de Vídeo

logo plei

Link Produccions, en col·laboració amb la productora audiovisual Plei, ofereix el servei de vídeo i comunicació digital per al sector cultural.

Una de les especialitats de Plei en col·laboració amb Link Produccions és el servei integral de comunicació per a festivals de música, actes tradicionals i espectacles. La nostra experiència en el sector cultural ens permet mostrar l’ambient, les instal·lacions, els espais i les activitats de fires i festivals d’una manera atractiva i dinàmica.

La innovació mitjançant les noves tendències i la incorporació de vídeos específics per a xarxes socials permet als organitzadors una nova forma de mostrar-se a un públic cada cop més habituat a interactuar amb les noves tecnologies.

Més info i mostra de vídeos realitzats a Plei