TRET DE SORTIDA DEL LLORET DRONE FESTIVAL

Del 29 al 31 de juliol, els cent drones de Flock Drone Art tornaran a oferir aquest espectacle de gran format a la badia de Lloret de Mar, a la Costa Brava, amb motiu de la segona edició del Lloret Drone Festival, que organitzem de forma conjunta amb l’Ajuntament de Lloret de Mar. També hi participaran dues empreses més, una de Madrid i una altra de Regne Unit, fet que converteix aquest festival en el primer de caràcter internacional que se celebra a Espanya.

Flock Drone Art és l’empresa encarregada d’executar tots els espectacles amb el seu equip tècnic i drones, però amb els dissenys realitzats per les diferents empreses participants al certamen.

Demà 30 de juliol oferirà el seu propi xou. Cal destacar que el 2021 l’empresa va ser guardonada per la prestigiosa UGCS, amb el Premi Internacional al Millor Espectacle de 100 Drones, pel xou que va oferir al Lloret Drone Festival de l’any passat.

El Lloret Drone Festival, que va celebrar l’any passat la seva primera edició, fa aquest any el salt internacional i es converteix en el primer festival d’aquestes característiques a l’Estat esapnyol. Els divendres de juliol i agost del passat estiu la ciutadania i els visitants de Lloret de Mar van poder gaudir d’aquesta original i singular proposta que combina art i tecnologia amb un espectacle dissenyat i inspirat en el passat mariner de la vila.

El públic podrà compartir els seus vídeos i fotografies a les xarxes socials fent servir l’etiqueta #LloretDroneFestival. Segueix Flock Drone Art a instagram i altres xarxes amb el nom de @flockdroneart!

En paraules del regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, “L’any passat vam presentar un espectacle que ja va ser revolucionari i pioner a l’Estat espanyol amb aquests 100 dispositius volant simultàniament i en eixam, amb la complexitat tecnològica que això comporta. Aquest any sumem l’atractiu de donar-li el format internacional, i incorporant algunes de les millors empreses del sector a Europa, que segur donaran més espectacularitat als espectacles. D’altra banda, aquesta és clarament una aposta valenta per realitzar un esdeveniment amb un marcat caràcter tecnològic, que pel seu gran atractiu té un important impacte econòmic a la població, i posiciona la marca Lloret de Mar dins del segment d’esdeveniments singulars, sostenibles, i amb gran valor afegit”.

El festival, impulsat per l’Ajuntament de Lloret de Mar, compta de nou amb l’empresa catalana Flock Drone Art, per a l’organització, la coordinació i l’execució tècnica de tots els espectacles.

Des d’on veure l’espectacle?

L´espectacle serà visible des de tota la platja de Lloret. Hi ha instal·lat equip de so per tot el passeig perquè el públic pugui gaudir de l’esdeveniment.

Tot i que l’esdeveniment serà visible des de lluny, recomanem cercar un bon lloc a la platja proper a la Roca de Maig, fora del límit de seguretat de l’esdeveniment. Aquest serà el millor lloc per escoltar i gaudir del xou de 100 drones del Lloret Drone Festival!

Comments are closed.