TRACKMUNTANA AL RALLY BUDAPEST-BAMAKO

COMENÇA L’AVENTURA

A finals de gener començarà l’aventura de dos gironins, Fran Arnau -gerent de Link Produccions– i Carlos Tagarro, al rally clàssic Budapest-Bamako, al que participaran durant 2 setmanes com a equip Trackmuntana recorrent amb un cotxe 4×4 més de 5.000 quilòmetres.

Aquest rally, un clàssic d’aventura, normalment recorria la ruta de Budapest a Bamako (Mali) però, com a conseqüència de les guerres que assolen aquest país, els darrers anys s’ha modificat el recorregut. Aquest any, el rally passarà pel sud d’Europa, Marroc, Mauritània, Senegal, Guinea i finalitzarà a Freetown, capital de Sierra Leona.

Col·laboració amb l'ONG Amigos de Sierra Leona

Projecte Escola de Ma Tindi

Aprofitant la seva participació al rally, l’equip Trackmuntana ha recaptat fons per a l’ONG Amigos de Sierra Leona que s’invertiran íntegrament en el projecte de manteniment de l’escola finançada per aquesta organització a Ma Tindi. Els gironins aniran a aquesta població i ajudaran a la reposició del sostre de l’escola, a la que es destinen els diners.

Els diners s’han recollit a través de diverses activitats com sopars solidaris, venda de samarretes i aportacions privades i de diverses empreses com Link Produccions, DroneCatalunya, Prefabricats Planas, Euro 4×4 Parts , JBM Campllong SL i el pub musical Yeah Club. Encara és possible col·laborar en aquest projecte, tant a través d’aportacions privades com amb esponsorització contactant al mail francesc.arnau@gmail.com.

L’experiència de l’equip Trackmuntana al rally Budapest-Bamako i al projecte de Ma Tindi es recollirà en un documental. A més, durant el rally, dos centres d’ensenyament gironins (l’escola de La Pera i l’Institut Vall de Llèmena) faran el seguiment de l’experiència a través de vídeos que faran els participants explicant curiositats dels països per on passen.