Serveis de Personal

Professionals especialitzats per als teus esdeveniments

Hands/Càrregues i descàrregues

Disposem d’una àmplia borsa de treball de personal de càrrega i descàrrega amb la formació específica en riscos laborals.

Som reconeguts per l’experiència i la seriositat dels nostres treballadors i la nostra capacitat de reacció.

Treballem en tot tipus d’esdeveniments, de petites i grans dimensions. En qualsevol punt i en qualsevol moment posem la nostra plantilla al vostre servei.

Muntatge d’escenaris/Steelhands, Climbers i Scaffolders

Els professionals que formen el nostre equip de muntatges en alçada són reconeguts per la seva expertesa i seriositat.

Hem participat en el plantejament i muntatge de grans escenaris com el del Festival de la Portaferrada, el del Festival Jardins de Cap Roig, el de Fires de Girona o el de les Havaneres de Calella.

Scaffolders, climbers i steelhands formats, preparats i equipats per al muntatge d’estructures modul·lars de qualsevol dimensió.

Conductors de carretons elevadors

Posem al vostre servei els conductors de carretons elevadors de la nostra plantilla qualificats i amb molta experiència per als vostres muntatges.

Runners/Conductors

Els nostres runners (conductors) estan qualificats per al transport de persones i de materials amb un bon coneixement de la zona i amb domini de diversos idiomes per als transports d’esdeveniments internacionals.

També podem disposem de conductors amb vehicle de passatgers o de càrrega.

Riggers

El rigger és un professional clau en el muntatge d’estructures doncs és el responsable de calcular i distribuir les càrregues per elevar l’equip necessari, decideix com disposar els elements i quin tipus d’estructures cal construir.

Per la importància d’aquesta figura, a Link Produccions comptem amb professionals qualificats i amb una gran capacitat resolutiva.

Hosteses i atenció al públic

Disposem d’un equip d’hostesses, acomodadors/es i taquillers/es per als vostres esdeveniments, qualificats i amb domini d’idiomes per oferir la millor imatge i una acurada atenció al públic.

Regidors d’escenari

El regidor d’escenari coordina l’entrada i sortida d’artistes, elements escenogràfics, efectes especials, il·luminació, so o vídeo en un esdeveniment.

És un element clau per la bona marxa d’un espectacle, per això a Link Produccions disposem de professionals amb molta experiència en regidoria d’escenaris.

Maquinistes

Darrera l’escenari hi ha tècnics imprescindibles, com el maquinista, que ha de vetllar pel bon funcionament tècnic de la posada en escena: càmares negres, muntatge i desmuntatge d’escenografia, canvi de decorats, tramoia…

A la plantilla de Link Produccions tenim els maquinistes més experts del sector, amb anys d’experiència en els teatres i auditoris més importants de les comarques gironines.

Tècnics de so, tècnics de llum i operadors de canons

Posem a la vostra disposició els nostres tècnics de so i llum per als vostres espectacles, professionals, seriosos i amb experiència contrastada en els esdeveniments més destacats de les comarques gironines.

Auxiliars de càtering

Si us plantegeu tenir un auxiliar de càtering en el vostre esdeveniment, no dubteu a contactar-nos.

Disposem de professionals eficients i seriosos que no deixaran cap detall a l’atzar.

Planxadors/es, costurers/es i auxiliars de vestuari

@Becca Machffie. Unsplash

Sovint, en un esdeveniment musical o teatral és necessari un auxiliar de vestuari per planxar o fer arranjaments a la roba abans de la funció així com vetllar pel correcte estat del vestuari i guardar-lo al final de l’activitat.

A Link Produccions, treballem amb els millors professionals del sector que han assistit artistes nacionals i internacionals en espectacles del Festival Internacional Jardins de Cap Roig, Temporada Alta o l’Auditori de Girona.

No dubteu en contactar-nos si necessiteu els serveis d’aquests professionals. Estem a la vostra disposició (Telf +34 695 494 926)