Serveis de Comunicació

COMUNICA’T AMB LINK PRODUCCIONS… I TOT ANIRÀ BÉ

A Link Produccions disposem d’un bon equip de professionals amb gran experiència en comunicació corporativa, xarxes socials i màrqueting digital que podem aplicar a qualsevol sector.

Ara és un bon moment per comunicar les vostres idees i productes: una bona comunicació és clau per fer créixer la vostra empresa.

Us oferim tots aquests serveis

Comunicació integral 360

Màrqueting digital: xarxes socials, publicitat digital, estratègies de màrqueting avançades

Comunicació i gestió de públics: analitzem i segmentem els vostres públics i ens hi comuniquem de la manera més efectiva

Servei de premsa: organització de rodes de premsa (presencials i en streaming), seguiment a mitjans, clipping

Manteniment de continguts web: redacció de continguts segons les vostres necessitats i manteniment web (blog, notícies)

Campanyes publicitàries: publicitat digital, vídeos promocionals, campanyes patrocinades a xarxes

Drone: campanyes des de l’aire, fotografia i enregistrament de vídeos aeris de gran qualitat (disposem del permís legal de pilot de vol i d’alta empresa operadora de vol)

CONFIEN EN NOSALTRES

L’EQUIP DE COMUNICACIÓ DE LINK PRODUCCIONS

· Fran Arnau: pilot de drones, gerent de Link Produccions i director d’ÍTACA
· Alícia Martínez: periodista, comunicadora, redactora de continguts i gestora cultural
· Carles Cereijo: periodista, creatiu, comunicador i especialista en gestió de públics
· Sergi Ojeda: especialista en xarxes socials

COL·LABOREM AMB AQUESTS PROFESSIONALS

Contacta'ns

info@linkproduccions.com

Telf. 695 49 49 26

Serveis de Comunicació

Comunicació integral per als vostres esdeveniments i festivals

Servei de Premsa

Des de Link Produccions treballem els principals focus mediàtics del sector cultural i de la informació generalista perquè els vostres esdeveniments es difonguin a través de tots els mitjans i arribin al vostre públic potencial. Analitzem i estudiem la millor estratègia comunicativa per a les vostres propostes.

Entre altres, us podem oferir:
-Organització i preparació de rodes de premsa
-Seguiment a mitjans
-Gestió d’entrevistes i peticions de mitjans
-Enviament d’informació complementària, fotos, etc. a mitjans
-Clipping (recull de premsa)

Arribar a la premsa és important tant per la difusió com per a la vostra imatge i presència.

Web

Des del nostre servei de comunicació us oferim el servei de creació de continguts i manteniment web.
Des de la vostra web us podeu comunicar millor amb els vostres clients potencials, generar més feedback i fidelitzar el vostre públic. Recolzada amb una bona campanya de màrqueting online podeu multiplicar-ne l’efectivitat.

És important escollir els continguts i fer-ne un bon tractament. Una pàgina web és una finestra oberta al món i és molt important que mostri tot allò que volem comunicar per garantir l’èxit de les nostres propostes.

Màrqueting digital

A Link Produccions oferim els serveis de creació, manteniment i gestió de xarxes socials, les principals eines per interactuar amb el vostre públic.

Amb una bona gestió de xarxes socials trobareu i entendreu el vostre públic objectiu i, principalment, us hi podreu comunicar. És important escollir bé els canals on està el vostre públic, així com elaborar bons continguts i poder fer l’anàlisi de resultats de totes les publicacions per optimitzar les nostres futures accions. Una bona planificació permetrà comunicar-vos amb els vostres potencials clients a través dels canals més adients i oferir els continguts que realment li interessen.

 

Comunicació amb el públic

Dins una estratègia digital no pot faltar el mailing com a eina de comunicació directa, immediata i eficaç amb els vostres públics.

Des de Link Produccions us oferim el servei de redacció i enviament de mailing a públic potencial. Aquest servei inclou l’anàlisi i segmentació del vostre públic, la creació d’una base de dades pròpia i la medició dels resultats obtinguts per a una bona optimització en futures campanyes.

Publicitat

Una bona campanya publicitària és un element essencial en una bona estratègia comunicativa.

Des de Link Produccions us oferim l’elaboració i pressupost del pla de publicitat dels vostres esdeveniments així com la creació de peces publicitàries, tant en canals digitals (Facebook, Google Adds, Instagram…) com en canals convencionals (diaris, televisió, ràdio, cartelleria, banderoles…) així com qualsevol espai que pugui ser adient per fer visibles les vostres propostes. També realitzem vídeos promocionals.