PORTALBLAU CELEBRA 10 ANYS AMB 10 CONCERTS

Aquest matí s’ha presentat la desena edició del festival Portalblau a les Ruïnes d’Empúries. Han intervingut l’alcalde de l’Escala, Víctor Puga, que ha destacat la visió integral de la cultura del festival, el director de Portalblau, Fran Arnau, que ha anunciat els artistes de la programació, que continua amb la línia de vocació mediterránia, i han tancat les intervencions Gerard Quintana i Josep Thió, de Sopa de Cabra, que actuen el 28 de juliol a l’Àgora Grega d’Empúries, un dels dos únics concerts d’aquest estiu a la Costa Brava.

L’actuació de l’escalenca Paula Grande i el maridatge del sommelier Rafael Sabadí, han tancat la presentació del festival.

Rachid Taha, Mayte Martín, Joan Dausà, Andrea Motis o Paula Grande s’afegeixen a les actuacions ja anunciades de Sopa de Cabra i Roger Mas. Els concerts que ja s’havien anunciat estan a punt d’esgotar les entrades amb menys de 100 places per a l’actuació dels Sopa i només 10 pel concert de Roger Mas L’Escala. Portalblau, el festival d’estiu de l’Escala, celebra enguany una edició molt especial ja que celebra el seu desè aniversari. Per commemorar-ho, el festival de música mediterrània amb artistes de tot el món programa enguany una desena de concerts, un per a cada edició, amb un increment de tres actuacions musicals respecte a les set del 2016.

Comments are closed.