PORTALBLAU ANUNCIA L’ACTUACIÓ DE SOPA DE CABRA PEL DESÈ ANIVERSARI DEL FESTIVAL

Sopa de Cabra serà el cap de cartell del Festival Portalblau 2017, de l’Escala. El festival, que enguany celebra el seu 10è aniversari, ha anunciat avui el primer artista de la seva programació.

El conjunt gironí actuarà a l’Àgora grega de les Ruïnes d’Empúries el divendres 28 de juliol en un concert que    començarà a les 22.30h i que serà a peu dret.  Les entrades es podran comprar des d’avui al   web del festival (www.portalblau.cat), a partir de 25 euros.

El 2017 serà el darrer any de gira i d’activitat de la banda després de les gires “321”(2015) i     Cercles (2016), i abans d’una aturada per començar a plantejar un nou treball.  En aquesta darrera gira, que porta per títol ‘Sopa de Cabra tanca el cercle’, els gironins presentaran un nou espectacle de grans èxits i actuaran a espais i festivals que per motius d’aforament o d’agenda no havien pogut visitar en els anys anteriors.  Portalblau ha estat un dels festivals escollits i serà dels pocs escenaris de la Costa Brava que aquest any acolliran una de les últimes actuacions del grup abans d’aquest anunciat descans.

El concert de Sopa de Cabra formarà part del cartell d’una edició molt especial del festival Portalblau que aquest any compleix el seu desè aniversari.  A principis del mes de maig es donarà a conèixer la resta de la programació.

Comments are closed.