Notícies

25
oct.

UN ANY MÉS, A LA COMUNICACIÓ DEL NEU! FESTIVAL

Un any més, Link Produccions ha donat suport a la comunicació del NEU! Festival que s’ha presentat avui al Saló de Descans del Teatre Municipal de Girona.

11
oct.

PRESENTEM LA SETENA EDICIÓ DE ‘SOM CULTURA’

Avui hem presentat la setena edició de Som Cultura, el mes de les experiències culturals, un projecte del Patronat de Turisme Costa Brava Girona organitzat pels membres del Club de Cultura i identitat. En aquesta edició es proposen prop de 40 activitats activitats arreu de les comarques gironines: propostes culturals i innovadores per reivindicar el patrimoni monumental, artístic i tradicional.

Llegir més

2
oct.

ACABA L’ESTIU… COMENÇA TEMPORADA ALTA

Un any més, des de Link Produccions treballem amb el Festival Internacional Temporada Alta, aportant el nostre equip de professionals a tots els teatres i auditoris on arriben les funcions programades. Disposem d’un equip fixe d’auxiliars que realitzen càrregues i descàrregues, muntatges d’escenografia, suport a utillatge i moltes altres tasques a l’entorn d’una funció teatral o d’un espectacle musical… I

Llegir més

29
jul.

TRET DE SORTIDA DEL LLORET DRONE FESTIVAL

Del 29 al 31 de julio, los cien drones de Flock Drone Art volverán a ofrecer este espectáculo de gran formato en la bahía de Lloret de Mar.

8
jul.

COMENÇA LA TEMPORADA DE FESTIVALS A LINK PRODUCCIONS

A Link Produccions ja hem començat la Temporada de Festivals i ja estem treballant a gairebé tots els esdeveniments de les comarques gironines.

26
maig

FLOCK DRONE ART S’ESTRENA A BARCELONA AMB UN ESPECTACLE DE DRONS DINS EL SIMPOSI INTERNACIONAL ISEA

Flock Drone Art s’estrenarà amb el seu primer espectacle de llums i drons a la ciutat de Barcelona dins l’exposició simultània més gran d’obres d’art vinculat a la tecnologia que s’ha fet mai a l’Estat espanyol, l’International Symposium of Electronic Art (ISEA).

5
abr.

ÍTACA, PRIMER FESTIVAL MUSICAL DE L’ESTAT QUE INCORPORA ESPECTACLES AMB DRONS A LA PROGRAMACIÓ

ÍTACA, Cultura i Acció és el primer festival musical de l’Estat espanyol que incorpora espectacles de llums amb drons a la seva programació. El festival programarà tres espectacles amb drons a l’Escala (14 d’abril), Palafrugell (27 de maig) i l’Estartit (24 de juny).

18
març

ÍTACA PRESENTA TOT EL CARTELL DE 2022

Al llarg dels mesos de febrer i març, el festiva ÍTACA, Cultura i Acció, organitzat per Link Produccions, i que aquest any celebra el 10è aniversari, ha anat presentant la resta d’artistes que formaran part del seu cartell a les diverses seus del festival.

24
gen.

FLOCK DRONE ART HOMENATJA ELS SERVEIS D’EMERGÈNCIES DE LA PALMA AMB UN ESPECTACLE DE DRONS

Les empreses Drone Services Canàries i Flock Drone Art i l’Ajuntament d’El Paso van oferir aquest dissabte un original i innovador espectacle aeri de drones dedicat als municipis afectats per l’erupció del volcà Cumbre Vieja i, per extensió, a tots els habitants de La Palma a hores d’ara encara difícils a causa de les moltes afectacions que pateix avui dia

Llegir més

22
des.

CELEBREM 10 ANYS DEL FESTIVAL ÍTACA

El 2022, el Festival ÍTACA, Cultura i Acció, organitzat per Link Produccions, celebra el seu desè aniversari i ho farà amb el cartell més ambiciós dels que ha programat fins ara.