NEIX FLOCK DRONE ART, PRIMERA EMPRESA CATALANA QUE OFEREIX ESPECTACLES DE LLUMS AMB DRONES

Flock Drone Art, empresa formada per un grup d’emprenedors catalans entre els quals hi ha Link Produccions, s’estrenarà aquestes festes de Nadal amb els seus espectacles de llums amb tecnologia drone, que es veuran per primer cop a Catalunya. Es tracta d’un projecte pioner: és la primera empresa catalana que dissenya i realitza espectacles amb drones. Flock Drone Art se situa a l’avantguarda de la tecnologia oferint espectacles inèdits de llums amb drones, la unió perfecta entre art i tecnologia. Els shows de Flock Drone Art són una proposta avantguardista que actualitzen la màgia clàssica de la pirotècnia.

Flock -paraula en anglès que vol dir bandada d’ocells- disposa d’una cinquantena de drones que poden volar alhora, tot i que ja està treballant per ampliar la seva flota a més de 100 naus per augmentar l’espectacularitat de les propostes. Els emprenedors catalans fa dos anys que treballen en el desenvolupament del projecte empresarial i tecnològic a partir del software adquirit a una empresa especialitzada de Riga, a Letònia. 

Els espectacles que s’oferiran en diverses poblacions catalanes a principis de gener seran de temàtica nadalenca tot i que pot dissenyar espectacles personalitzats amb figures que van fins als 100 metres d’alçada i els 50 d’ample. Els espectacles de drones es basen en diferents tècniques per oferir una coreografia preprogramada amb múltiples aplicacions.

 

Espectacles segurs i respectuosos amb l’entorn
Aquesta proposta és una bona alternativa per oferir esdeveniments amb seguretat davant la crisi de la Covid-19 doncs es poden veure des de molts punts i a més de 2 quilòmetres de distància. A més, és una pràctica respectuosa amb el medi ambient, ja que no deixa residus.

Flock Drone Art està impulsada per un grup d’empreses innovadores: Link Produccions, empresa gironina especialitzada en serveis a l’espectacle; Drone Catalunya, empresa dedicada a la fotografia i al vídeo amb drones; Mas Vinyoles Venture Factory, empresa de Sant Pere de Torelló creadora de startups especialista en el camp de les tecnologies netes; i Agrotech Geomap, empresa de Solsona amb més de 10 anys d’experiència en el sector de la cartografia i les noves tecnologies.

Comments are closed.