LINK PRODUCCIONS ET PROPOSA UN CAP DE SETMANA MUSICAL I HISTÒRIC AMB EL FESTIVAL SOM CULTURA

Enguany des de Link Produccions ens encarreguem de la producció i la comunicació de la segona edició del Festival Som Cultura, una proposta del Club de Cultura i Identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona que al llarg del mes de novembre ofereix una selecció d’activitats culturals genuïnes per descobrir l’àmplia oferta cultural, patrimonial i d’espectacles de les comarques gironines.

La programació del Som Cultura ofereix dues propostes dels dos festivals produïts per Link, el festival ÍTACA, al Baix Empordà, i Portalblau, a l’Escala.

REVIU EL PALAFRUGELL OBRER AMB CESK FREIXAS
Dissabte 18 novembre, 18.30 h, Palafrugell

Dissabte reviu el Palafrugell obrer i gaudeix d’una actuació musical de Cesk Freixas. Us proposem una ruta guiada a càrrec de SB Creacions per conèixer els efectes de la Primera Guerra Mundial i la revolta obrera que va viure el municipi baix empordanès. En acabar, actuació musical del cantautor català Cesk Freixas a la Fraternal.

Entrades aquí

EL QUARTET DE CORDA DE LA GIORQUESTRA EN EXCLUSIVA A L’ALFOLÍ DE LA SAL
Diumenge 19 de novembre, 12.00 h, l’Escala

L’Escala serà l’escenari aquest diumenge al matí d’un concert exclusiu i limitat dels caps de corda de la reconeguda Giorquestra. Presenten una actuació basada en Vistes al mar, una de les obres emblemàtiques catalanes per a quartet de corda per Eduard Toldrà i inspirada en els poemes de La ginesta de Joan Maragall. L’activitat inclou una visita guiada, prèvia al concert, a l’emblemàtic edifici de l’Alfolí de la Sal i una degustació d’anxoves de l’Escala.

Entrades aquí

Comments are closed.