LINK PRODUCCIONS CREA i COMUNICA LA CAMPANYA #REGALASELVACULTURA

Link Produccions és l’empresa encarregada de la comunicació de la campanya que ha posat en marxa el Consell Comarcal de la Selva i el seu portal cultural SelvaCultura. Amb els missatges #regalaSelvaCultura i #descobreixSelvaCultura es pretén posar en valor la creativitat i l’oferta cultural de la comarca. En un any tan complicat com aquest, SelvaCultura aposta per promocionar la creació de proximitat a través de la web selvacultura.cat.

A més, el Consell Comarcal ha presentat el Dossier de professionals de les arts escèniques i la música de la Selva 2021, una eina de suport a la professionalització del sector cultural creatiu que té la finalitat de donar a conèixer els creadors i afavorir la contractació professional, molt especialment als ajuntaments de la comarca i de la resta del territori.

En aquesta edició, el Dossier està format per 70 companyies d’arts escèniques (teatre, dansa, circ, etc.) i grups de música de diferents estils, tots ells vinculats a la comarca de la Selva i que tenen un espectacle o proposta escènica per exhibir. La comarca de la Selva té una un vincle molt important amb la cultura, no només per tot el seu patrimoni material i immaterial, sinó també per una presència molt rellevant d’agents creatius i de moviments artístics i culturals.

El Dossier de professionals forma part de la iniciativa SelvaCultura, una estratègia de desenvolupament de l’àmbit cultural i creatiu de la comarca que preveu tres pilars fonamentals de l’àmbit cultural: territori (acció cultural als municipis), agents culturals (professionals, entitats) i públic cultural.

Aquest dossier es pot consultar a la web SelvaCultura.cat i també s’ha imprès en paper per a distribuir-lo als ajuntaments i programadors culturals i forma part d’una campanya de comunicació digital impulsada des de SelvaCultura.

Comments are closed.