La setena edició del Vívid programa una seixantena d’activitats enoturístiques a la Costa Brava en format presencial i virtual al mes d’abril

Avui, a Barcelona, al Portal de l’Eixample, s’ha presentat la setena edició del festival Vívid i s’ha estrenat el projecte Vívid Insòlit a càrrec de Jordi Masquef, vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Xavier Albertí, president del Consell Regular de la DO Empordà, Norbert Bes, director del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Vicenç Fajardo, president del col·lectiu Cuina de l’Empordanet. En la presentació els assistents han pogut descobrir en primícia el mapatge itinerant i tastar una de les activitats principals de la programació presencial: esmorzars gastronòmics “mar i muntanya” a càrrec del col·lectiu la Cuina de l’Empordanet. Un any més, Link Produccions és responsable de la comunicació i producció d’aquest festival.

Del 2 d’abril a l’1 maig tindrà lloc el festival Vívid, un mes sencer d’activitats enoturístiques a la Costa Brava. La iniciativa promocional, impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, compta amb el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers de la DO Empordà, ajuntaments i empreses turístiques del territori, així com el centenar de membres que integren el club de màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà. En les seves sis primeres edicions, el Vívid s’ha convertit en un dels esdeveniments enoturístics més importants que es duen a terme anualment a Catalunya.

El festival de l’enoturisme a Catalunya, que no es va poder celebrar l’any passat a causa de la pandèmia, s’ha reinventat en aquesta setena edició per adaptar-se a les limitacions derivades de la COVID-19. Gràcies a l’esforç dels membres del club de la Ruta del Vi DO Empordà, el Vívid pot proposar enguany experiències enoturístiques en entorns segurs amb activitats a l’aire lliure i aforaments reduïts que permeten oferir una programació diversa respectant tots els protocols sanitaris establerts per les autoritats. La majoria dels esdeveniments permeten aforaments que van de les quatre a les vint persones.

El festival estrena també una programació a distància per oferir propostes enoturístiques i vinculades al vi adreçades principalment a aquelles persones que durant el mes d’abril no es puguin desplaçar a l’Empordà.

La iniciativa es dona a conèixer mitjançant el portal web oficial i una campanya de comunicació en mitjans tradicionals i digitals, específicament a les xarxes socials.

Vívid insòlit

Com a activitat prèvia del festival, aquesta setmana s’estrena a Barcelona el Vívid insòlit, una experiència sensorial de vint minuts que transporta el visitant a descobrir el món del vi i l’enoturisme de la Costa Brava. El Vívid insòlit és un mapatge interactiu que es compon de diverses escenes que permeten a l’usuari viatjar virtualment a l’Empordà. Personatges reals de l’Empordà —cellers, viticultors, sommeliers— són els protagonistes i conductors de l’experiència, que s’explica a través d’històries, anècdotes i secrets.

La vivència immersiva, que en els pròxims mesos visitarà altres ciutats catalanes, s’arrodoneix amb aromes del territori, música d’artistes locals com Sanjosex, Mazoni i La Ludwig Band, a més d’una degustació de dos vins de la DO Empordà. L’activitat s’adreça al públic interessat a endinsar-se de manera divertida a l’enoturisme. L’espai s’adapta a les mesures de prevenció i seguretat de la COVID-19 i permet fins a sis persones per sessió, totes del mateix grup convivencial. La proposta neix amb l’objectiu d’estimular la participació en el Vivid 2021 i, també, de divulgar l’oferta enoturística de la Costa Brava entre el públic de proximitat català i estatal. El Vívid insòlit s’instal·la al portal de l’Eixample de l’11 al 14 de març.

 

Entrades a la venda

Les entrades per a aquesta edició del Vívid es posen a la venda al web del festival: http://vivid.costabrava.org.

Comments are closed.