ÍTACA, PRIMER FESTIVAL MUSICAL DE L’ESTAT QUE INCORPORA ESPECTACLES AMB DRONS A LA PROGRAMACIÓ

ÍTACA, Cultura i Acció és el primer festival musical de l’Estat espanyol que incorpora espectacles de llums amb drons a la seva programació. El festival programarà tres espectacles amb drons:

A l’Escala, tindrà lloc el proper 14 d’abril (22.00h)
A Palafrugell, tindrà lloc el proper 27 de maig (22.00h)
A l’Estartit, tindrà lloc el proper 24 de juny (22.00h)

Els muntatges, que combinen art i tecnologia, aniran a càrrec de Flock Drone Art, empresa pionera a Catalunya i una de les primeres d’Europa que conceptualiza, produeix i realitza espectacles de llums amb tecnologia dron. Les tres localitats de l’Empordà s’il·luminaran amb un espectacle creat per a l’ocasió que permetrà veure als cels figures de grans dimensions, de fins a cent metres d’alt i cinquanta d’ample. Aquesta proposta pionera forma part dels actes commemoratius del desè aniversari del festival ÍTACA.

Què és Flock Drone Art?

Flock Drone Art ofereix una experiència innovadora, un nou concepte dins del món de l’entreteniment. La perfecta unió entre art i tecnologia.

Drons d’última generació, equipats amb potents llums per a poder gaudir de l’espectacle 360º, juntament amb sensors GPS d’alta precisió per garantir la màxima seguretat. Flock Drone Art ofereix la possibilitat de fer un espectacle tan o més impressionant que uns focs artificials a més de sostenible i compromès amb el medi ambient doncs evita la contaminació residual.

Comments are closed.