ÍTACA PRESENTA TOT EL CARTELL DE 2022

Al llarg dels mesos de febrer i març, el festiva ÍTACA, Cultura i Acció, organitzat per Link Produccions, i que aquest any celebra el 10è aniversari, ha anat presentant la resta d’artistes que formaran part del seu cartell a les diverses seus del festival.

A l’Escala, La Santa Gresca comptarà el 16 de juliol amb dos grups emergents gironins: Doble & Hug Sound i La Basement Band i Despit, que s’afegeixen als ja anunciats Buhos i La Fúmiga. Una gran nit de festa que s’obrirà amb una cercavila amb La Dinamo pel centre de l’Escala.

A Palafrugell, ÍTACA torna a participar a les Festes de Primavera del 3 al 5 de juny amb artistes com Skatalà, The Penguins, Doctor Prats, Kumbara, 31FAM, Tramma i l’Orquestra Maribel.

A Corçà, on per tercer any consecutiu ÍTACA se celebrarà al camp de futbol, els dies 10 i 11 de juny, hi actuaran Albert Pla i Manel, respectivament.

A Gualta, el festival torna a la plaça de l’Església amb l’actuació d’Àlex Serra & Totidub, el 17 de juny.

I a la gran festa per excel·lència del festival, ÍTACA Sant Joan, del 23 al 25 de juny, s’hi ha afegit la cantautora Zahara, als ja anunciats Zoo, Oques Grasses, Rigoberta Bandini, Cala Vento, Roba Estesa, Asian Dub Foundation Soud System, Serial Killerz, The Tyets, Ana Tijoux, Suu, La Sra. Tomasa, Zetak i Habla de mi en presente.

El festival es clourà el 3 de juliol a Calella de Palafrugell, a l’escenari de les Havaneres de la platja de Port Bo, amb la presentació del nou disc d’Andrea Motis.

A la celebració dels 10 anys també s’hi suma la creació de dos murals de gran format a l’Escala i Palafrugell, a càrrec de l’artista Roc Blackblock  i espectacles de llums amb drones, a càrrec de Flock Drone Art, que s’anunciaran properament.

Podeu consultar tota la programació a itacacultura.cat

Comments are closed.