ÍTACA ANUNCIA MISHIMA, A PALAFRUGELL I PAU RIBA I GUILLEM ROMA, A LA V PUJADA AL MONTGRÍ

Segon i últim avançament del festival ÍTACA CULTURA i ACCIÓ abans de la presentació de la programació de la cinquena edició que se celebrarà a diverses localitats del Baix Empordà, de mitjans de maig a principis de juliol.

El concert de Mishima tindrà lloc a l’escenari de Port Bo, a Calella de Palafrugell, el dia 2 juliol, tancant les actuacions del cap de setmana de les Havaneres de Calella. El quintet barceloní actuarà per primer cop a ÍTACA just després de la publicació del seu nou disc Ara i res, prevista pel maig, en el que serà la presentació oficial del seu nou treball.  És el vuitè disc de la banda que insisteix en la seva característica doble aposta per la contundència en el so i una cura especial en les lletres.

Amb els seus anteriors treballs, el grup ha anat moldejant una llengua, una forma, un esperit, un univers i un so propis. És per això que Ara i res sona més i millor Mishima que mai: més descregut i alhora més romàntic, més despullat però també més sentit, més planer però també més literari, amb esclats més lluminosos al costat d’atmosferes més llòbregues. És el gran tot d’un disc que celebra la indefugible maduresa de David Carabén (veu i guitarra), Marc Lloret (teclats), Dani Vega (guitarra), Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria).

V Pujada al Castell del Montgrí
El festival ÍTACA també anuncia la data i els noms dels dos artistes que participaran a la V Pujada al Castell del Montgrí. La data serà el 28 de maig i els cantants que prendran part en aquesta edició són Pau Riba i Guillem Roma, que actuaran al castell.  A més l’activitat inclourà el ‘Tast de vins DO Empordà més multitudinari del món, mundial’, amb la col·laboració del Consell Regulador de la DO Empordài de la Ruta del Vi DO Empordà i en el què hi participen alhora més de 500 persones.

Les entrades del concert de Mishima i de la V Pujada al Castell del Montgrí ja estan a la venda al web www.itacacultura.cat, a partir de 22€ en el cas del concert del grup barceloní, i de 12€ en el cas de la pujada -aquest preu inclou la participació a la caminada, l’assegurança, les actuacions musicals, el tast de vins i la copa, el dinar i una samarreta commemorativa-.

Comments are closed.