ÍTACA, A LES FESTES DE PRIMAVERA DE PALAFRUGELL

Ja us podem anunciar un nou escenari del festival ÍTACA: la plaça de Can Mario de Palafrugell i durant les emblemàtiques Festes de Primavera de la població, que es converteixen en companys de viatge. El festival hi programarà enguany els concerts d’El Petit de Cal Eril i de Marcel i Júlia, que tindran lloc el pròxim mes de maig.

El primer concert se celebrarà el 21 de maig i permetrà veure en directe un dels grups revelació de l’escena musical catalana. Marcel i Júlia està format per l’excantant i compositor de Txarango, Marcel Lázara, i la seva companya de viatge, Júlia Arrey, que han construït un nou projecte musical que després d’arrelar uns anys ara dona els seus fruits: el seu primer disc En Òrbita.

El segon dels concerts programats a Palafrugell tindrà lloc el 22 de maig amb El Petit de Cal Eril, un dels artistes fetitxe del festival que aquest any anirà descobrint nous singles del seu esperat nou disc. La primera pista es dirà Cauen les estrelles, que es publicarà dues setmanes abans del concert de Palafrugell, el 7 de maig, i que serà el tret de sortida de la gira d’estiu.

Les Festes de Primavera de Palafrugell són possiblement una de les festivitats més arrelades de la població i tenen els seus orígens en la prohibició del carnaval l’any 1963. Possiblement, l’activitat més coneguda sigui el Carrousel Costa Brava en què carrosses i comparses, tant locals com procedents d’arreu de Catalunya, en configuren l’eix vertebral. Aquesta activitat ha estat declarada recentment Element festiu tradicional d’interès nacional.

Les entrades pels concerts de Palafrugell es posen a la venda avui, a les 12.00 h del migdia.

Comments are closed.