FLOCK DRONE ART S’ESTRENA A BARCELONA AMB UN ESPECTACLE DE DRONS DINS EL SIMPOSI INTERNACIONAL ISEA

Flock Drone Art s’estrenarà amb el seu primer espectacle de llums i drons a la ciutat de Barcelona dins l’exposició simultània més gran d’obres d’art vinculat a la tecnologia que s’ha fet mai a l’Estat espanyol, l’International Symposium of Electronic Art (ISEA). Aquest esdeveniment és un congrés itinerant que des del 1988 circula per diferents ciutats de tot el món i que del 10 al 16 de juny convertirà Barcelona en la capital de l’art electrònic.

Més enllà de la seva condició de punt de trobada per a la comunitat internacional d’experts en art, tecnologia i ciència, l’ISEA també és un gran festival amb concerts, tallers oberts, performances, exposicions o propostes obertes a la ciutadania com l’espectacle aeri ofert per Flock Drone Art, que la nit de la seva clausura, el 15 de juny, omplirà de drones, llums i música la platja del Somorrostro. En total, un centenar de drons ompliran el cel de Barcelona amb l’estrena a la península de l’espectacle ECO, que el 3 de juny s’estrena a Gran Canària.

Flock Drone Art, empresa vinculada a Link Produccions, és la primera empresa catalana que realitza espectacles de llums amb drones. Flock Drone Art ofereix una experiència innovadora, amb un nou concepte dins del món de l’espectacle. Una proposta avantguardista i respectuosa amb el medi ambient que recupera la màgia de la pirotècnia i l’actualitza amb les noves tecnologies. Espectacles aeris de llum amb drons que ofereixen la perfecta unió entre art i tecnologia.

 

 

Comments are closed.