FLOCK DRONE ART PRESENTA LLORET DRONE FESTIVAL, EL PRIMER FESTIVAL PERMANENT DE DRONES

Lloret de Mar acollirà els mesos de juliol i agost el primer espectacle de Drones de caràcter permanent i amb format de festival, Lloret Drone Festival, que impulsa l’empresa Flock Drone Art, pionera en el disseny i realització d’espectacles de llums amb tecnologia dron i de la que forma part Link Produccions.

Aquesta primera edició del festival comptarà amb una coreografia de 100 drons que il·luminaran el cel de la platja de Lloret de Mar amb un acompanyament musical. El fil conductor de l’espectacle estarà vinculat a la vil·la de Lloret de Mar i a les seves arrels marineres tot i que es mantindrà en secret fins a la nit de l’estrena.

El Lloret Drone Festival tindrà lloc tots els divendres de juliol i agost a les 22.30 i es podrà veure des del passeig marítim de la platja de Lloret. 

Flock Drone Art és la primera empresa catalana que realitza espectacles de llums amb drones. Flock Drone Art ofereix una experiència innovadora, amb un nou concepte dins del món de l’espectacle. Una proposta avantguardista i respectuosa amb el medi ambient que recupera la màgia de la pirotècnia i l’actualitza amb les noves tecnologies. Espectacles aeris de llum amb drons que ofereixen la perfecta unió entre art i tecnologia. 

Comments are closed.