FLOCK DRONE ART HOMENATJA ELS SERVEIS D’EMERGÈNCIES DE LA PALMA AMB UN ESPECTACLE DE DRONS

Les empreses Drone Services Canàries i Flock Drone Art i l’Ajuntament d’El Paso van oferir aquest dissabte un original i innovador espectacle aeri de drones dedicat als municipis afectats per l’erupció del volcà Cumbre Vieja i, per extensió, a tots els habitants de La Palma a hores d’ara encara difícils a causa de les moltes afectacions que pateix avui dia l’illa. Amb la mateixa intenció, els organitzadors de l’esdeveniment van homenatjar els serveis d’emergència que durant aquests mesos s’han desplegat a La Palma en un operatiu sense precedents. Per això, també van convidar representants dels diversos cossos d’emergència que van asssitir a l’espectacle de llum.

Cinquanta drones van sobrevolar en el mateix moment el municipi del Paso i van representar al cel l’espectacle Àtom, un relat sobre la creació de la matèria i de la vida. Durant la proposta, el cel del municipi canari va acollir figures de fins a 100 metres d’alçada com ara una seqüència de l’ADN, estrelles i altres imatges de gran espectacularitat.

Excepcionalment, l’espectacle -que l’any passat va fer gira per diverses ciutats de l’Estat espanyol- també va incorporar algunes figures creades per a l’ocasió i relacionades amb La Palma i els seus habitants.

Els drones han tingut una rellevància especial durant l’erupció del volcà i han estat claus en el seu seguiment, ja que aquesta tecnologia ha proporcionat informació útil, rellevant i en temps real de l’evolució de les diferents llengües de lava.

#FuerzaLaPalma
#FuerzaLaPalma és el hashtag escollit per acompanyar les fotos de l’espectacle que es publiquin a les xarxes socials. En aquest sentit, els organitzadors van animar els espectadors a utilitzar aquest mateix hashtag a les publicacions que es realitzin sobre l’espectacle.

L’empresa canària Drone Services Canàries i la catalana Flock Art Drone van organitzar desinteressadament aquest esdeveniment amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi.

Comments are closed.