FLOCK DRONE ART ESTRENA DOS NOUS ESPECTACLES DE LLUMS AMB DRONS DINS LA PROGRAMACIÓ DE ‘JARDINS DE LLUM’ DE MANRESA

Flock Drone Art, empresa pionera en el disseny i realització d’espectacles de llums amb tecnologia dron de la que forma part Link Produccions, estrenarà aquest dissabte dues noves propostes dins la programació del Jardins de Llum, l’itinerari d’art efímer a l’entorn de la llum i l’aigua que se celebra aquest cap de setmana a Manresa.   

L’empresa catalana presenta l’espectacle de producció pròpia Àtom, una nova proposta visual basada en aquest element com a principi de la matèria i totes les formes que es coneixen. En aquest projecte la geometria pren el protagonisme en un joc de figures interrelacionades que neixen a partir d’una sola unitat, un sol dron, que es va multiplicant. A partir de la deformació del conjunt i de la constant reorganització s’arriba a l’equilibri i és en aquest punt quan es revelen al cel les figures més reconeixibles i alhora més impressionants per al públic.

Així mateix, Flock Drone Art estrena també aquest dissabte l’espectacle Epicentre en col·laboració amb l’artista visual Marc Sellarès. Es tracta d’una proposta que vol reivindicar la històrica façana fluvial de Manresa com a bressol de la ciutat que és, i recuperar temporalment aquesta centralitat perduda. La intervenció vol ser un contrapunt distorsionador de modernitat consistent a crear una figura geomètrica amb làsers de color verd, que talla pel mig la clàssica postal manresana del Pont Vell, la Cova i la Seu. Els drons de Flock Drone Art dibuixaran diverses figures al cel de la ciutat que completaran la figura geomètrica generada pels làsers. 

Els dos espectacles programats seran visibles des de la Cova de Sant Igansi, el Parc de la Seu, la Plaça de la Reforma i altres punts de la ciutat amb vistes a la Torre de Santa Caterina. La intervenció Epicentre està programada per a les 19.00h, mentre que la proposta Àtom es podrà veure a les 20.30h. 

Flock Drone ART ofereix una experiència innovadora, amb un nou concepte dins del món de l’espectacle. Una proposta avantguardista que recupera la màgia de la pirotècnia i l’actualitza amb les noves tecnologies. Espectacles aeris de llum amb drons que ofereixen la perfecta unió entre art i tecnologia. 

Comments are closed.