EL FESTIVAL ÍTACA I LA MIRONA PROGRAMEN UNA GRAN FESTA DE CARNAVAL AMB MAFALDA I EBRI KNIGHT

ITACA, CULTURA i ACCIÓ i La Mirona han sumat sinèrgies per oferir una proposta musical i festiva durant la celebració del Carnaval. Per primer cop, el festival i la sala de concerts programen conjuntament una nit de carnestoltes que vol convertir-se en una proposta cultural de referència durant aquesta popular celebració.

La nit musical i festiva tindrà lloc el pròxim 15 de febrer, a la sala La Mirona, i inclourà les actuacions de Mafalda i d’Ebri Knight i es clourà amb la tradicional festa de carnaval de la sala concerts de referència de l’àrea urbana de Girona. Seran més de set hores de festa, des de les deu de la nit i fins a les cinc de la matinada. El preu de l’entrada anticipada és només de 12€ (més despeses de gestió), i de 15€ a taquilla. Aquest preu inclou l’assistència als dos concerts i dona dret a accedir a la festa posterior en el mateix recinte. Les entrades es poden comprar a partir de les 12.00h del dimarts, dia 19 de novembre a la web d’ÍTACA.

Concerts amb Mafalda i Ebri Knight

Mafalda serà l’encarregada d’obrir la nit. Imprevisibles en el so, coherents en el missatge, radicals per analitzar els problemes, la banda valenciana, que acaba de celebrar 10 anys, debuta al Festival ÍTACA, CULTURA I ACCIÓ per presentar-nos el seu darrer disc Palabras que forman caos en què fan un salt qualitatiu. Encunyant un so cada vegada més propi, aquesta formació explota tot el seu potencial en cada escenari amb un nou espectacle de llums i “soroll del bo”.

A continuació hi actuaran els maresmencs Ebri Knight, que tornen a la càrrega amb un nou treball aquest 2020. La formació ha realitzat més de 120 concerts amb els seus darrers treballs Guerrilla i La voz dormida pels Països Catalans, la resta de l’Estat i Alemanya. Dues obres amb les quals han refermat el seu estatus de grup important dins de l’escena nacional i han continuat creixent en l’àmbit estatal i internacional. Ebri Knight és un projecte sòlid, aixecat amb dedicació i esforç propi. Una reputació incontestable, guanyada a cop d’uns directes enèrgics i una actitud punk i compromesa, on la tradició musical mediterrània i la celta xoquen i exploten.

Carnaval fins a la matinada

La tradicional i popular festa de carnaval de La Mirona allargarà fins a la matinada aquesta primera nit de propostes conjuntes del Festival ÍTACA i la sala gironina de concerts. Al llarg de la nit, els espectadors que vagin disfressats podran optar a diversos premis, com entrades per a la programació de l’any vinent, tant del festival com de la sala de concerts. Els espectadors també podran fer un mos durant la nit al servei de food truck que s’instal·larà a les mateixes instal·lacions de la sala.

 

Comments are closed.