CELEBREM 10 ANYS DEL FESTIVAL ÍTACA

El 2022, el Festival ÍTACA, Cultura i Acció, organitzat per Link Produccions, celebra el seu desè aniversari i ho farà amb el cartell més ambiciós dels que ha programat fins ara.

El festival recupera el format multitudinari d’ÍTACA Sant Joan, tres nits de concerts els dies 23, 24 i 25 de juny a la platja de l’Estartit amb una quinzena de bandes i un aforament per a 21.000 espectadors, amb una mitjana de 7.000 assistents cada nit. Oques Grasses, Zoo, Rigoberta Bandini, Asian Dub Foundation Sound System, Suu, Roba Estesa, The Tyets, la Sra. Tomasa o Zetak formen part del cartell d’ÍTACA Sant Joan, a l’espera de la propera presentació d’un artista convidat per la nit del 25, que completarà el cartell.

A banda dels concerts de L’Estartit, ÍTACA també anunciat altres actuacions que formaran part de la programació de la desena edició. A l’ÍTACA L’Escala, hi actuaran Buhos, La Fúmiga i un artista convidat el 16 d’abril. Una mica abans, el 12 de maig, l’Auditori de Girona acollirà el concert de Goran Bregovic en la única actuació prevista l’any vinent pel músic bosni a les comarques gironines. Un altre dels concerts avançats pel festival és l’actuació de Maria Arnal i Marcel Bagés a l’Espai Ter de Torroella de Montgrí, el 28 de maig. 

Venda d’entrades a itacacultura.cat.

Comments are closed.