ALFRED GARCÍA, PRIMER AVANÇAMENT DE PORTALBLAU 2019

El popular cantant, músic i compositor Alfred García actuarà a la dotzena edició del Festival de Música i Art a la Mediterrània Portalblau que se celebrarà aquest estiu a l’Escala. L’actuació tindrà lloc el 26 de juliol en un marc incomparable: el Fòrum Romà del jaciment d’Empúries. L’aforament està limitat a poc més de 1.500 persones i les entrades es posen avui a la venda al web del festival (www.portalblau.cat) a partir de les 12.00h del migdia.

El concert forma part de la gira que Alfred García està realitzant per presentar el seu àlbum de debut 1016, publicat per Universal Music Spain i que ja és disc d’or. La gira del seu nou treball ofereix al públic una experiència molt personal que inclou tots els temes del nou àlbumi afegeix algunes cançons especials per a ell. Alfred ha creat els arranjaments musicals especialment per al xou, i compta amb una posada en escena íntima i una producció molt treballada.

Conegut popularment per la seva participació en el programa Operación Triunfo2017, Alfred s’està consolidant en molt poc temps com un dels artistes de referència del nostre país. Malgrat la seva joventut, és un cantant amb un ampli bagatge musical; un músic molt complet -toca el trombó, la bateria, el baix, el piano i la guitarra-, i un compositor singular que signa 15 de les 16 cançons del seu primer treball que s’ha autoproduït. En aquest primer treball, Alfred García confirma el caràcter eclèctic d’una personalitat molt creativa que desborda talent. Malgrat que el rock és l’estil predominant s’hi barregen un munt d’influències dels seus cantants i estils preferits: des del rap d’Eminem, passant per la música negra, soul i R&B de Michael Jackson, Stevie Wonder o George Benson, fins els més grans cantautors com Bob Dylan, John Mayer o Ed Sheeran.

Les entrades ja són a la venda en aquest enllaç.

Comments are closed.